billige fotballdrakter
spilte alle disse kampene unntattLampard mener at fremtiden hans er som en midtstopperKjøpe Fotballdrakter, Billige Fotballdrakter

etter å ha allerede signert fotballdrakter til barn midtstopper og en nr. 1-keeper


Vest-London-klubben jobber hardt for å få tilbud gjort for å drive dem til Premier League-tittelutfordrere neste sesong.

Etter å ha allerede signert Hakim Ziyech og Timo Werner, vil Chelsea-sjef Lampard også ha Kai Havertz, Ben Chilwell og West Ham 'Declan Rice på Stamford Bridge.

21-åringen spilte alle disse kampene unntatt en på defensiv midtbane, men Lampard mener at fremtiden hans er som en midtstopper.

Rice, som var medlem av Chelseas akademi mellom syv og 14 år, har etablert seg som en av de beste unge defensive midtbanespillere i landet kjøpe fotballdrakter.

Men Chelsea-sjefen mener den sju-capse engelske internasjonale har egenskapene til å bli en sentral forsvarer på lang sikt, da han ser ut til å løse det lekeste forsvaret i Premier League topp 10

køb fodboldtrøjer.

Likevel er Merson i tvil om Rice kan spille i en back-firer, og insisterer på at som de gjorde for å få det beste fra den tidligere Chelsea-forsvareren Luiz, måtte laget kanskje spille med tre midtstoppere billige fotballdrakter.

Den brasilianske beste og mest konsistente formen kom i en 3-4-3-formasjon under Antonio Conte, som bidro til å avsløre hans svakheter, som har blitt vist hos Arsenal de siste 12 månedene.

Lampards Chelsea brukte det samme systemet til å slå Tottenham tilbake i desember så vel som i en FA-cup semifinale seier over Manchester United nueva Camisetas Fútbol. Det hjalp dem også å starte sterkt i finalen mot Arsenal før skader slo til.

Chelsea vedtok også en 3-4-2-1 noen ganger i Lampards første sesong, inkludert i en 5-2-seier borte på Wolves helt tilbake i september.

Selverkjente Blues-fan Merson mener at Rice vil være et godt alternativ defensivt for londonerne på grunn av kvalitetene han vil bringe på ballen, men har forbehold om ham.

Manchester United-helten Rio Ferdinand, tidligere West Ham-lagkamerat til Lampard, mener det er viktig å signere en ny midtstopper og en nr. 1-keeper.