fotbollströjor barn


Gareth Southgates sida i sommarSverige Tröja Barn, Matchtröjor Fotboll, Fotbollströjor Sverigedet anser ian wright, som fotbollströjor tryck league -finalen i helgen


Jude Bellingham har visat tillräckligt med löfte för att föreslå att han kan bli Englands genombrottsstjärna vid EM. Det anser Ian Wright, som tror att Borussia Dortmund mittfältare kommer att påverka Gareth Southgates sida i sommar.

17-åringen har slagit av konkurrensen från Jesse Lingard och James Ward-Prowse för att tjäna en plats i Southgates sista 26-manna trupp för turneringen.

sverige tröja barn Han gör sin första start för England i deras vänskapsmatch mot Österrike på Middlesbroughs Riverside Stadium ikväll och samarbetar med Declan Rice på mittfältet.

matchtröjor fotboll Bellingham debuterade först i november - och har spelat bara två gånger för Three Lions före onsdagskvällen - men har gjort ett rejält intryck på Southgate.


fotbollströjor sverige Han verkar ligga bakom Rice, Jordan Henderson och Kalvin Phillips i hackningsordningen inför Englands öppnande Euro 2020 -match mot Kroatien den 13 juni.

nueva Camisetas Fútbol Den tidigare Arsenal-anfallaren Wright tror dock att om Bellingham presterar i uppvärmningarna mot Österrike och Rumänien i veckan så kan han hoppa i kön.

Liverpools mittfältare Henderson är fortfarande i tvivel om en skada, efter att ha misslyckats med att återhämta sig till full kondition efter en ljumskskada i februari.

Med Southgate som valde att inte välja Lingard och Ward-Prowse när han minskade sin trupp från 33 namn till 26, kan Bellingham spela en viktig roll i Euro 2020.

Om Henderson inte är lämplig att starta mot Kroatien nästa söndag kan ungen kastas i rampljuset.

Under tiden, trots att han inte kom med i laget, startar Lingard mot Österrike, där England saknar Chelsea- och Manchester City -spelarna som spelade i Champions League -finalen i helgen.


fotbollströjor
arsenal trøje
fodboldtrøjer tilbud
billige fotballdrakter
billige fotballdrakter
maglia juve poco prezzo
magliette calcio a poco prezzo
Maglie Calcio 2022
køb fodboldtrøjer
fodboldtrøjer med tryk
køb fodboldtrøjer