Fotballdrakter Barn

gjorde poengene trygge sent gjennom



Manchester United falt bak mot



 

Real Madrid Drakt, Liverpool Drakt

 



fred scoret sitt første mål billige fotballdrakter fortjente målet


Manchester United falt bak mot Tottenham, med Son Heung-Min som åpnet scoringen.

Den sørkoreanske internasjonalen satte vertene i front etter at teatrene hans forhindret Edinson Cavani i å bryte dødpunktet.

real madrid drakt Fred scoret sitt første mål for sesongen for klubben, med den brasilianske internasjonale riflingen hjem fra nært hold etter at Hugo Lloris hadde parert Edinson Cavanis skudd i veien.

Og United gjorde poengene trygge sent gjennom Mason Greenwood, som kom av benken for å score for tredje gang på fire kamper.

maglie calcio di squadre Etter kampen åpnet Roy Keane seg for Fred. Og mens Samba -stjernen scoret, dro han inn i den brasilianske landskampen ved å antyde at han ikke er god nok.


United-stjernen jobbet hardt, som han alltid gjør, men klarte ikke å få grep om midtbaneduellen med slike som Pierre-Emile Hojbjerg og Tanguy Ndombele.

liverpool drakt Det var nok en gang en annen Jekyll og Hyde -opptreden fra midtbanespilleren, men Fred forbedret seg betraktelig i andre omgang.

fotbollströjor Og det var en lignende historie når det gjaldt å gjenopprette besittelse, med 28-åringen som vant ballen tilbake 11 ganger gjennom hele konkurransen.

Det United trenger fra Fred nå er konsistens. Det kan ikke nektes for at han er en god ressurs for klubben, spesielt i de store kampene, men det kreves fortsatt mer.

Bak kulissene skal United utforske en avtale med West Ham -stjernen når overgangsvinduet åpner igjen på slutten av sesongen - og er klare til å bruke Jesse Lingard som agn.

Og United vil håpe at han produserer flere prestasjoner som andre omgang, i stedet for å slite som han gjorde i den første, i ukene som kommer.

Solskjær var full av ros for søramerikaneren etter kampen, og insisterte på at Fred fortjente målet sitt.














maglie calcio a poco prezzo