introduceret til den sidste halve


Aubameyang savnede Arsenals tab


Billige Fodboldtrøjer, Fodboldtrøjer Tilbud



gabon -landskampen blev tryk på fodboldtrøjer brug for genopfyldning

Aubameyang savnede Arsenals tab på åbningsdagen til Brentford efter at være ramt af COVID-19, men var egnet nok til at blive navngivet på bænken til søndagens nederlag hjemme mod Chelsea.
Gabon -landskampen blev introduceret til den sidste halve time af opgøret, men kunne ikke hjælpe hans side med at vælte deres underskud, da Chelsea stormede til toppen af ​​tabellen.
billige fotballdrakter Chefen Mikel Arteta er under pres efter hans sides chokerende start, og ifølge The Telegraph vil han ikke stå på Aubameyangs måde, hvis en anden klub viser interesse for at signere spilleren til sommer.
billige fodboldtrøjer Den 32-årige angriber forbliver tilsyneladende en nøglespiller for Arteta og er stadig i spanierens planer, men han betragtes ikke længere som uundværlig for klubben.
Angriberen missede tre kampe, efter at hans mor blev syg i januar og derefter havde en anden trylleformel på sidelinjen efter at have været ramt af malaria, mens han var på internationalt arbejde.
Han blev også droppet for det afgørende nordlige London -derby mod Tottenham i marts og indrømmede at have kæmpet under corona -pandemien.
fodboldtrøjer tilbud Aubameyang scorede kun 10 Premier League -mål i sidste sæson og har kæmpet for at nå de højder, som fik ham til at belønne med en ny kontrakt i september sidste år.
Men spilleren kan stå over for en udfordring for at finde potentielle bejlere, idet hans store lønkrav sandsynligvis vil afskrække klubber.
Da Aubameyangs kontrakt stadig har to år at løbe, kunne angriberen betale et anstændigt gebyr for Arsenal -kassen, som desperat har brug for genopfyldning.













Maglia Lazio
as roma terza maglia
Borussia Dortmund Tröja
crystal palace trikot
maillot losc
manchester united drakt
arsenal trøje
spanien trikot
PSG Tröja
maglietta dybala bambino
manchester united drakt