billiga fotbollströjor


Han har bara spelat fem matcher i alla


Dortmund Tröja, Arsenal Tröja



ramos har ännu inte spelat fotbollströjor junior ett från kylian mbappe

Sergio Ramos har inte för avsikt att lämna Paris Saint-Germain och är fokuserad på att göra sin debut för klubben så snart som möjligt, enligt försvararens agent.
Ramos har ännu inte spelat för PSG sedan han gick med på en gratis transfer från Real Madrid, där han hade tillbringat de senaste 16 åren.
dortmund tröja 35-åringen drabbades av en vadskada i slutet av juli som han ännu inte har återhämtat sig helt från, efter att även ha missat stora delar av 2020-2021 med ett liknande problem.
Faktum är att de 15 LaLiga-matcherna Ramos startade förra säsongen var det minsta han lyckades med för klubben och en stor nedgång från de 35 matcher som startade säsongen innan.
Han har bara spelat fem matcher i alla tävlingar på klubbnivå 2021, totalt 395 minuter på planen, medan hans senaste framträdande för Spanien var mot Kosovo i mars.
arsenal tröja Ramos" skaderekord, och en fortsatt försening i återgången till träningen, ledde till rapporter från Frankrike den här veckan om att PSG överväger att säga upp mittbackens kontrakt.
Ligue 1-jättarna meddelade dock på fredagen att Ramos kommer att delta i träningen nästa vecka och spelarens agent har uteslutit en tidig utresa från Parc des Princes.
billige fotballdrakter Ramos, som skrev på ett tvåårskontrakt i den franska huvudstaden, kan göra sin efterlängtade bugning för PSG i deras nästa ligamatch mot Nantes den 20 november.
Mauricio Pochettinos lag har släppt in 13 mål på 13 Ligue 1-matcher i Ramos långa frånvaro – en siffra som förbättrats av tre andra klubbar, även om PSG har spelat en match mer än vardera.
PSG behåller en ledning på 10 poäng i toppen av Ligue 1 efter att ha besegrat Bordeaux med 3-2 på lördagen tack vare ett par mål från Neymar och ett från Kylian Mbappe.













sverige tröja barn

PSG Paita