Billige Fotballdrakter

blitt stadig mer desperat etter

PSG leverte en forferdelig prestasjon i

pochettino kåret et lag med billige fotballdrakter på nett manchester

PSG leverte en forferdelig prestasjon i søndagens 2-0-tap mot Rennes, der Mauricio Pochettinos side på pinlig vis ikke klarte å registrere et eneste skudd på mål. Pochettino kåret et lag med full styrke - inkludert Lionel Messi, Neymar og Kylian Mbappe - men PSG falt ned til sitt første tap for sesongen.

Gaetan Laborde brøt dødpunktet på randen av pause før Flavien Tait doblet ledelsen for vertene i løpet av det første minuttet av andre periode.

Kroatia Drakter PSG hadde en rekord på 100 prosent i Ligue 1 denne sesongen før avspark, og vant alle de åtte første kampene sine.

På grunn av den rekorden er Parisiens fortsatt seks poeng foran Lens på toppmøtet i ligaen, men mangelen på angrepskvalitet var svimlende å se.

Kjøp Tyrkia Landslagsdrakt PSG tok 13 skudd, ett mer enn Rennes, men klarte ikke å treffe målet med noen av dem, og skjøt 10 for et mål mens tre ble blokkert.

Messi tok fem, Mbappe fire, Angel di Maria to og Neymar en da Pochettinos all-star-angrep slo feil.

Antallet 13 innsatser var det høyeste uten å ha registrert et eneste skudd på mål i samme Ligue 1-kamp siden Opta begynte å samle inn disse dataene i 2006/07-sesongen.

Pochettino er under press for å levere til PSG denne sesongen etter å ha gått glipp av både Ligue 1- og Champions League-titlene forrige periode.

De franske gigantene støttet ham med et sensasjonelt overgangsvindu for sommeren, der Lionel Messi, Sergio Ramos, Gianluigi Donnarumma, Gini Wijnaldum og Achraf Hakimi ankom.

PSG har hatt en blandet start på denne sesongens Champions League-kampanje, og klubben har blitt stadig mer desperat etter å vinne sin første europeiske krone.

Pochettino hadde tilsyn med lignende problemer i åpningsukens 1-1 uavgjort mot gruppespiller Club Brugge, men PSG svarte med en 2-0-triumf over Manchester City sist.