Kjøp Romania Landslagsdrakt, Billige Italia Fotballdrakter

 

Billige Fotballdrakter

Bruce og erstatte ham med en ny forvalter etter overtakelsen

ny styreleder yasir fotballdrakter med trykk seg for å trekke

Newcastle forventes å sparke Bruce og erstatte ham med en ny forvalter etter overtakelsen ledet av Saudi-Arabias offentlige investeringsfond.

Ny styreleder Yasir al-Rumayyan og regissør Amanda Staveley var begge på St James" Park for søndagens 3-2 tap mot Tottenham og er opptatt av å ansette en ny sjef så snart som mulig.

Kjøp Romania Landslagsdrakt Den tidligere Liverpool-kapteinen skal ha styreromsstøtte i Newcastle, og klubben er imponert over suksessen hans med Rangers.

Gerrard avsluttet Celtics dominans ved å vinne den skotske Premier League forrige sesong, og Rangers er toppen av ligaen etter ni kamper denne kampanjen også.

Billige Italia Fotballdrakter Noen har stilt spørsmål ved om flyttingen ville passe Gerrard på dette stadiet i hans managerkarriere, men eks-Liverpool-vingen McManaman tror det vil være en vanskelig jobb å avvise.

En annen tidligere Liverpool-lagkamerat av Gerrard mener imidlertid at Newcastle-jobben faktisk er et mer risikabelt karrieretrekk enn det først ser ut til.

Peter Crouch mener Gerrard bør fortsette å bygge i Rangers og deretter sikte på Liverpool-jobben når Jurgen Klopp til slutt bestemmer seg for å trekke seg.

Maglietta Chelsea Bambino

barcelona auswärtstrikot